Contact & zo/Info

Info

Info door middel van FAQ's en antwoorden.

Hoe lang duurt een sessie?

Sessies een op een duren meestal één uur en sessies relatietherapie anderhalf uur. Sessies relatietherapie in een relatietherapie-weekend duren meestal twee uur. Alles in onderling overleg.

Gaan jullie uit de basisverzekering?

Nee, we gaan niet uit de basisverzekering. Als je al een vergoeding krijgt vor de gemaakte kosten, komt die uit de aanvullende verzekering onder het kopje alternatieve zorg. Zie verder het overzicht op de Tarievenpagina.

Wat kost een sessie?

Wat een sessie kost is niet een-twee-drie te zeggen, dat hangt er vanaf of je een privépersoon bent en wat voor sessie het is. Zie verder het overzicht op de Tarievenpagina.

Zijn de sessies altijd live?

Nee, de meeste sessies kunnen zowel live of via zoom (voorkeur) lopen. In sommige gevallen, wanneer de problematiek daartoe aanleiding geeft, zijn live-gesprekken effectiever.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zijn gevestigd in Haarlem. Zie verder onze contactpagina.

Is relatietherapie met één of twee therapeuten?

Relatietherapie is met één therapeut (meestal Conny Heuvelman).

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?

Nee, je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig en kunt gewoon een afspraak maken.

Doen jullie ook aan gratis kennismakingssessies?

Nee, wij doen niet aan gratis kennismakingssessies. Alle sessies zijn betaalde sessies. In sommige gevallen wijken wij daar echter vanaf. Voor de tarieven zie het overzicht op de Tarievenpagina.

Hoe werkt het met zakelijke trajecten?

Je komt gewoon op gesprek en meldt dat het een zakelijk traject wordt. In overleg met jou stellen wij dan een offerte voor de opdrachtgever samen. Na goedkeuring door jou gaat die offerte naar de opdrachtgever. Facturering loopt vervolgens via de opdrachtgever.

Hoe lang duurt een traject?

Zeventig procent van de trajecten een op een duurt drie tot zeven sessies. Vijftien procent duurt korter dan drie en vijftien procent duurt langer dan zeven sessies.

Overleven

It is not the strongest of the species that survives nor the most intelligent. It is the one that is the most adaptable to change. Charles Darwin

Contact & zo

Contactinfo - Agenda - Tarieven - Inhoud - Info - Zoeken - Colofon