Contactinfo

T: 023 5252241
E:
I: www.hoogbegaafd-idee.nl
I: www.idee-tt.nl
A: Kinderhuisvest 15, 2011NN Haarlem (consulten)
A: Spaarndamseweg 120G, 2021KA Haarlem (trainingen)

Cliëntenstop

Wegens grote drukte nemen we tot januari geen / nauwelijks nieuwe cliƫnten aan; we werken ook niet met een wachtlijst voor erna. Excuus voor dit alles. U kunt vanaf kerst weer contact met ons opnemen.

We blijven uiteraard wel bereikbaar voor clienten en oud-clienten en je opgeven voor deelname aan een training is ook mogelijk.

Ervaring

De ervaring leert dat van de cliënten die bij ons in begeleiding komen, van degenen die meer dan een uur reizen van ons vandaan woont, de helft het na twee of drie keer niet meer kan opbrengen om naar therapie te komen. Dat heeft niet zozeer te maken met wat we bieden (leert ook de ervaring) alswel met het tijdsbeslag. Zo jammer.

We wijzen je daarom op de 1daagse Werken met Spelbos, een mix van therapie en training en in veel gevallen een prima alternatief voor een paar gesprekken een op een.

Aanmelden

Bij voorkeur per mail. Een eerste consult is meestal binnen 1 tot 3 weken mogelijk. Wij begeleiden enkel personen vanaf 18 jaar. Voor sessies met cliënten ver weg/buitenland werken we ook met Skype. We werken beperkt 's avonds.

Praktijk

We voeren onze gesprekken op de Kinderhuisvest 15 in Haarlem. Dat is hartje centrum, in de Oude Stad zoals dit stadsdeel heet.

Het station ligt op zeven minuten lopen. Je kunt niet voor de deur parkeren maar wel - betaald - in de buurt. Dat kan bijvoorbeeld om de hoek aan de Nieuwe Gracht of in de Raaks Parkeergarage (2 minuten lopen).

Onze trainingsruimte is in de Spaarneboog Kantoren op de kruising van de Spaarndamseweg met de Werfstraat. Dat is in Haarlem-Noord. Rechts van ons zit de Klimhal met daarachter de Vomar. Er is volop gratis parkeerruimte.

De Spaarndamseweg loopt vanaf de Kloppersingel langs het Noorder Buiten Spaarne richting Velsen. Station Haarlem ligt op 10 minuten lopen.

Regelingen

Heb je klachten over de begeleiding of wil je weten welke codes we hanteren (onder meer omtrent privacy) en hoe die er uitzien, kijk dan hier.

Andere therapeuten

Zoek je een begeleider voor zoon of dochter of woon je ver weg en zoek je een therapeut die dichterbij woont, kijk dan op deze pagina voor andere hoogbegaafde therapeuten.


Overleven

It is not the strongest of the species that survives nor the most intelligent. It is the one that is the most adaptable to change. Charles Darwin