Wie ben ik

Wie ben ik, waar kom ik vandaan en ga ik heen? Kort gezegd reikt de training Persoonlijk Leiderschap je het antwoord op die vragen aan; inzicht in jezelf, levenskunst in de brede zin van het woord.

Voor jezelf de mogelijkheid creëren om te veranderen en een andere richting aan je leven te geven, relaties anders neer te zetten en je werk zodanig vorm te geven dat het beter bij je past. Rust en geluk in het leven vinden.

Voor wie

De training is een brede training op vlak van persoonlijke groei en is ontwikkeld voor diegenen die worstelen met vragen als: Hoe steek ik in elkaar? Wat zoek ik nou in het leven? Waar ligt mijn toekomst? Hoe zit ik mezelf in de weg? Hoe geef ik mijn leven vorm? Hoe word ik gelukkig?

Het maakt daarbij niet uit of die vragen op het persoonlijke of relationele vlak of op het vlak van het werk spelen.

Iedereen worstelt met vragen naar de zin van het leven. Ieder mens verlangt ernaar om gezien en gekend te worden door anderen, om van betekenis te zijn. Ieder mens voelt behoefte zijn leven te vormen en verrijken, zich te verwonderen en laten vervoeren.

Na afloop

Door de training word je opener en zelfbewuster, en kun je je leven meer body en diepte geven. Je wordt eigener in gedrag en functioneert zowel privé als binnen je werk effectiever en besluitvaardiger. Je krijgt meer zicht op hoe je in elkaar steekt en waar voor jou de toekomst ligt.

Lees ervaringen over de training Persoonlijk Leiderschap op Springestâ?¦

Wat leer je zoal in de training?

- Hoe manifesteer ik me
- Waar kom ik vandaan
- Wat is belangrijk voor me
- Mijn kwaliteiten en talenten
- Hoe steek ik in elkaar
- Drijfveren en persoonlijke bagage
- Existentiële aspecten van het leven
- Zelfbewustheid en sensitiviteit
- Waar ligt mijn toekomst
- Tools om het leven vorm te geven
- Zingeving en levenskunst
- Waar ligt mijn geluk
- Praktische filosofie

Praktische informatie

De training is het vervolg op onze training Assertief Connecten maar kan, bij gebleken voldoende niveau, ook los daarvan gevolgd worden. Een intakegesprek maakt deel uit van de aanmeldingsprocedure. In dat gesprek bekijken we of de training aansluit bij wat je zoekt en of eventueel extra begeleiding verstandig is.

Een groep telt 8 of 9 deelnemers. Dit garandeert dat we elke deelnemer op persoonlijk niveau kunnen begeleiden. Trainers zijn Peter Spelbos en Conny Heuvelman, beiden therapeut-trainer-coach.

De training bestaat uit zeven dagen (10 tot 17 uur) die verspreid over een periode van ongeveer vijf maanden worden gegeven.

De training is praktisch van aard; het is een mix van doen, groepswerk, coaching, huiswerk maken en reflecteren op jezelf. Het is een gelaagd persoonlijk ontwikkeltraject in een groep. Het niveau is HBO/HBO+/WO en de eigen concrete leervragen vormen het uitgangspunt bij het doorlopen van de training.

Wij werken op een persoonlijke manier en met betrokkenheid. Deze manier van werken vinden we prettig en verwachten we ook van de deelnemers.

De training in het kort

Duur

7 dagen (10-17u) in ongeveer 4 maanden.

Deelnemers

Acht of negen personen.

Tarieven

Data

Opdrachtgevers onder meer:

Overleven

It is not the strongest of the species that survives nor the most intelligent. It is the one that is the most adaptable to change. Charles Darwin

Volgende pagina

Testimonials AC

Training

Overzicht trainingen - Assertief Connecten - Boosheidstraining - Cursus Persoonlijk Leiderschap - Testimonials AC

Menu

Info hoogbegaafdheid - Tests - IDEE - Contact & zo - Home - Begeleiding - Relatietherapie - Rondom werk - Training