Contactinfo

T: 023 5252241
E:
I: www.hoogbegaafd-idee.nl
I: www.idee-tt.nl
A: Kinderhuisvest 15, 2011NN Haarlem (consulten)
A: Spaarndamseweg 120G, 2021KA Haarlem (trainingen)

Aanmelden

Bij voorkeur per mail. Een eerste consult is meestal binnen 1 tot 3 weken mogelijk. Wij begeleiden enkel personen vanaf 18 jaar. Voor sessies met cliënten ver weg/buitenland werken we ook met Skype. We werken beperkt 's avonds.

Praktijk

We voeren we onze gesprekken op de Kinderhuisvest 15 in Haarlem. Dat is hartje centrum, in de Oude Stad zoals dit stadsdeel heet.

Het station ligt op zeven minuten lopen. Je kunt niet voor de deur parkeren maar wel - betaald - in de buurt. Dat kan bijvoorbeeld om de hoek aan de Nieuwe Gracht of in de Raaks Parkeergarage (2 minuten lopen).

Onze trainingsruimte is in de Spaarneboog Kantoren op de kruising van de Spaarndamseweg met de Werfstraat. Dat is in Haarlem-Noord. Rechts van ons zit de Klimhal met daarachter de Vomar. Er is volop gratis parkeerruimte.

De Spaarndamseweg loopt vanaf de Kloppersingel langs het Noorder Buiten Spaarne richting Velsen. Station Haarlem ligt op 10 minuten lopen.

Regelingen

Heb je klachten over de begeleiding of wil je weten welke codes we hanteren (onder meer omtrent privacy) en hoe die er uitzien, kijk dan hier.

Andere therapeuten

Zoek je een begeleider voor zoon of dochter of woon je ver weg en zoek je een therapeut die dichterbij woont, kijk dan op deze pagina voor andere hoogbegaafde therapeuten.


Overleven

It is not the strongest of the species that survives nor the most intelligent. It is the one that is the most adaptable to change. Charles Darwin